Matrasreiniging – voor een schone gezonde nachtrust!

Matrasreiniging

Matrasreiniging door PuroCleanAllereerst voeren wij een test matrasreiniging uit. Hierbij laten wij u zien wat er uit uw matras komt bij 2 minuten reinigen. Daarnaast voeren wij een ACAREX allergeentest uit. Deze test toont de hoeveelheid allergieverwekkende stoffen in uw matras aan. Zo kunnen wij bepalen of een hoofdreiniging noodzakelijk is.
Is een hoofdreiniging van belang, dan hanteren wij de gepatenteerde 4 fasen reiniging:

Fase 1
Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matrasreinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden de uitwerpselen van de matras losgetrild en verpulverd.

Fase 2
Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.

Fase 3
Matrasreiniging door PuroClean - UVIn deze fase van de matrasreiniging wordt u matras behandeld met UVC-licht, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

Fase 4
Uw matras wordt tenslotte besproeid met MatrasClean-Spray. De MatrasClean-Spray van MatrasCleaner is een unieke spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert de allergeenhoudende huisstofmijtuitwerpselen door regelmatig gebruik elke week of om de week. De spray zorgt er ook voor dat het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden wordt verlaagd naar één of twee keer per jaar.

Matrasreiniging is geschikt voor allergiepatienten.

Huisstofmijt is één van de belangrijkste veroorzakers van allergieën. Symptomen kunnen zijn: benauwdheid, piepende ademhaling, verstopte neus, hoofdpijn, droge mond, snurken, voorhoofdsholteontsteking, eczeem, jeuk, hoesten, niesbuien, tranende en jeukende ogen. Allergische reacties komen vaker voor bij kinderen en jongeren.

Een matrasreiniging zorgt voor een grondige reiniging van vervuiling door huisstofmijt.

In onze shop vindt u ons assortiment MatrasCleaner producten en hypo allergeen beddengoed.